DIRIGENT / TOETSENIST

LOGO_POPKOORPRESTIGE.png

Sinds mei 2019 is Frank dirigent bij het landelijk bekende Popkoor Prestige in Alkmaar. Naast de wekelijkse repetities worden er optredens, concerten, workshops en evenementen georganiseerd. Hou je van het zingen van Top 40-hits en ben je jong van geest? Dan kun je kennismaken met Popkoor Prestige tijdens de proeflessen.

 
Eeuwigheid.png

Frank is als muzikaal leider verbonden aan de musicalproducties van het Zaanlands Lyceum. In september 2020 zijn de vier (door Corona flink aangepaste) shows met succes gespeeld.

Behalve het voeren van de muzikale leiding heeft hij de orkestbanden ontwikkeld.

Foto: Sonja Stengewis Fotografie

logo-zaans-lyceum.png
logo-zaans-lyceum.png
 
CLaes_edited.jpg

Tussen 2015 en 2019 was Frank dirigent bij Bel Canto en heeft bij diverse musicals de muzikale leiding gevoerd: Oliver! (2016), de Nederlandse première van The Addams Family (2017), The Wiz (2018) en Claes Compaen (2019) waarvoor hij zelf de muziek schreef.

 

Ook voerde Frank vanaf 2008 samen met regisseur John Lust de artistieke leiding over de jeugdafdeling van Bel Canto.

Logo BC.png
Piano toetsen

Frank is als pianist/toetsenist inzetbaar in een (musical-) orkest. Keyboardpartijen van de meeste Broadwayshows  stellen vaak de meest vreemde eisen aan geluid en binnen één nummer moet soms wel 10 keer van sound worden gewisseld. Met een bibliotheek van meer dan 700 sounds en met gebruikmaking van goede software komt Frank graag aan deze vraag tegemoet. Zo kan voor iedere productie (van 3 Musketiers tot The Wiz) een passend palet van sounds worden gemaakt!

 

Meer info? Klik dan door.

unnamed.png