DIRIGENT / TOETSENIST

Sinds mei 2019 is Frank werkzaam bij het landelijk bekende Popkoor Prestige in Alkmaar. Naast de wekelijkse repetities worden er optredens, concerten, workshops en evenementen georganiseerd. Hou je van het zingen van Top 40-hits en ben je jong van geest? Dan kun je kennismaken met Popkoor Prestige tijdens de proeflessen.

 
Eeuwigheid.png

Frank is verbonden aan de musicalproductie van het Zaanlands Lyceum. In september 2020 zijn de vier (door Corona flink aangepaste) shows met succes gespeeld.

Over deze productie voerde Frank de muzikale leiding. Verder heeft hij de orkestbanden ontwikkeld.

De nieuwe productie staat gepland voor 2022.

Foto: Sonja Stengewis Fotografie

 
FOL-LHC-2.jpg

Vanaf november 2021 is Frank opnieuw muzikaal leider van Steven Sondheim's Follies. Tussen 2015 en 2019 was Frank al eerder dirigent bij Bel Canto en heeft bij diverse musicals de muzikale leiding gevoerd: Oliver! (2016), de Nederlandse première van The Addams Family (2017), The Wiz (2018) en Claes Compaen (2019) waarvoor hij zelf de muziek schreef. Ook voerde Frank vanaf 2008 samen met regisseur John Lust de artistieke leiding over de jeugdafdeling van Bel Canto.

Piano toetsen

Frank is als pianist/toetsenist inzetbaar in een (musical-) orkest. Keyboardpartijen van de meeste Broadwayshows  stellen vaak de meest vreemde eisen aan geluid en binnen één nummer moet soms wel 10 keer van sound worden gewisseld. Met een bibliotheek van meer dan 700 sounds en met gebruikmaking van goede software komt Frank graag aan deze vraag tegemoet. Zo kan voor iedere productie (van 3 Musketiers tot The Wiz) een passend palet van sounds worden gemaakt!

 

Meer info? Neem gerust contact op!

unnamed.png