top of page

BIO

Frank Geisink begon op zijn achtste met pianolessen en speelde als kind mee in de musicals Elisabeth (Joop van den Ende Theaterproducties) en The Sound of Music (Stage Entertainment).

Na zijn afstuderen in 2011 heeft hij als zanger, muzikant en entertainer gewerkt in entertainmentshows en theatervoorstellingen. Ook speelde Frank rollen in musicals, waaronder The Addams Family (Gomez), Aida (Radames), Beauty and the Beast (Gaston) en Anything Goes (Billy Crocker). In 2022 was Frank te zien in de titelrol van de musical Tsjechov, geproduceerd door MusicalOpera Theaterproducties. Op dit moment is hij te zien in de Cinemusic Experience in het Cinemusic Choir.

 

Frank volgde lessen directie bij Friso Vleugel en dirigeerde de producties Oliver!, Andrew Lippa’s The Addams Family (Nederlandse première), The Wiz, Claes Compaen, Whistle Down The Wind (Nederlandse première)The Pirates Of PenzanceThe Musical Of The Night en EvitaHij is één van de vaste dirigenten van het landelijk bekende Popkoor Prestige, en is als muzikaal en artistiek leider verbonden aan vijf muziektheatergroepen en koren in Noord-Holland.

 

Zijn bedrijf Mister Melody legt zich onder andere toe op het reviseren van oude partituren en het maken van nieuwe arrangementen van musicals, opera’s en operettes. Ook maakt Frank nieuw en eigen werk. Hij schreef de muziek voor de musicals Het Geheim van de Grote Gatenkaas, Gulliver!, Claes Compaen en meest recent: Bovenkamers, die in 2023 in première ging in een uitvoering van MusicalOpera Theaterproducties.

bottom of page